Stjæle biler og andre måder at tjene ekstra penge

Jeg var på udkig efter måder at tjene ekstra penge, men ønsker ikke de sædvanlige job. Er bare enogtyve dengang, var jeg villig til at prøve næsten alt. Så når min bror bugsering business fik en kontrakt til at generobre biler, var jeg klar til at blive en “repo mand.” Snart jeg lusker i nat med min bror, på udkig efter og lovligt “stjæle” biler.

Han kunne kun betale for hver bil tog vi, så vi havde en masse motivation til at finde dem og få dem. På forskellige tidspunkter vi blev jaget af en crowd, havde vinduet blår lastbil trak ud og havde en kanoner trukket på os. Det var sjovt på tid, men følgende er nogle mindre farlige måder at tjene ekstra penge.

Sælge ting til at tjene ekstra penge

Camping på en ørken varme forår en vinter, mødte min kone og jeg en mand, der solgte brugte udstoppede dyr på den side af motorvejen. Han køber de udstoppede dyr på Genbrugsbutikker. Ved første fik han selv butikker til at give ham dyr, med den aftale, at han ville vende tilbage med penge eller dyrene i næste uge.

Nogle små byer sælge en leverandør tilladelse billigt ($18/ år, for eksempel). Ellers er han netop oprettet sin stand indtil han blev jaget ud af amtet. Han var aldrig en bøde, og hævder han solgte $4.000 værd sin første måned. Måske han overdriver, men på grund af ham vi solgt brugte udstoppede dyr i vores loppemarked står med en vis succes.

Spadserestokke var en bedre sælger. En sommer jeg solgte over tusind dollars værd sammen med vores andre elementer. Jeg lavede dem hurtigt, tilføjelse af håndtag fremstillet af genanvendt Læderjakker. De koster omkring 50 cent at gøre, og solgt for $6 til $26.

Mens på loppemarkeder, opdagede vi, hvorfor så mange mennesker var trække ting ud af bunker af ting på kantsten i vores by i løbet af foråret oprydning. Folk smider gode radioer, møbler, legetøj og meget mere. Andre rende rundt og samle det op til ren og sælge på loppemarkeder. Det kostede dem gas til bil eller lastbil og normalt omkring $10 per dag for en plet på markedet.

Business investere for at tjene ekstra penge

Jeg plejede at sætte op penge til at købe biler for et par forskellige venner. De vidste biler, jeg havde kontanter. Min bror så en overtagne truck til salg for $900, for eksempel, og vidste, det var værd at mindst $2000. Jeg sat penge, lastbil solgt for $2100, netting os $900 efter udgifter. Vi delt overskuddet. $450 på en $900 investering i ti dage er en anstændig tilbagevenden.

En af mine bekendte bruges til at finde fantastiske køber på brugte restaurant udstyr. Hvis han havde søgt mere end bare, hvad han havde brug for til sin lille kaffebar, han kunne have nemt gjort et par hundrede dollars ekstra penge hver uge, bare købe og hurtigt videresalg ovne, kølere og montrer.

Som mit eget eksempel viser, behøver du ikke at vide meget om værdien af ting at gøre penge at investere i dem til videresalg. Du skal bare kender nogen, der kender nok. Så du bare sætte op penge og indsamle din andel af overskuddet. Dette har at være en af de nemmere måder at tjene ekstra penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.