Sådan finder du en god frisør

Alle mennesker skal af og til have klippet deres hår. Nogle gør det hjemme, mens andre betaler store beløb for at få klippet deres hår. Lige meget hvad, er det fælles for alle, at det er svært at finde en god frisør, som man bliver glad for. Alle kender oplevelsen af at gå fra frisøen og være utilfreds.

Men faktisk kan man med få råd være langt bedre rustet til at finde en god en. Og så kan man vende en negativ oplevelse til at være noget sjovt som man glæder sig til.

1 Find en fast frisør

Lad os sige at du bor i Viborg. Så skal du indstille dig på at finde en frisør i Viborg, som du kan vende tilbage til. En som vil ende med at kende dig, og derfor vil vide præcis hvad du skal have.

Du skal indstille dig på at prøve mange forskellige frisører af, ind til at du finder ind, som du er så glad for, at du vil gøre det til din faste frisør.

2 Find en frisørsalon, som er samme stil som du selv ønsker

Hvis du fx er en dame i 50érne, er det en god ide at finde en god damefrisør. Er du omvendt ung og leder efter et lidt smart udtryk, skal du finde en helt anden.

Lige meget hvad er det en god ide at lede efter en som har det udtryk, som du selv er ude på at skabe med din frisure.

3 Penge og kvalitet hænger sammen

Som med alt andet gælder det, at jo flere penge du betaler, jo bedre kvalitet vil du generelt få. Der er masser af frisører hvor man kan blive klippet for under 200 kr. Og det er jo dejligt nok. Men kvaliteten er også herefter. Det er ofte uuddannede personer, som ikke har tænkt sig at bruge lang tid på dig.

Vælger du omvendt en i en lidt anden prisklasse, vil du også kunne forberede dig på en bedre kvalificeret person, som har tænkt sig at bruge meget længere tid på, at kæle for dig.