Hvis det er penge For ingenting, er kyllingerne stadig gratis?

En af mine venner for nylig fortalte mig om en langsigtet investering tilbud han opdaget på internettet. Nu teorien bag dette var lyd, ændre et par hundrede bukke i irakiske Dinah’s (som du får 2.500 til pund). Vent indtil krigen er ovre i Irak og landets sorterer selv ud derefter ændre pengene tilbage med et par tusinde procent overskud.
Når undersøgelsen om IQD’S, er nogen at sælge dem tilbøjelige til at citere 1982 værdien af 3 amerikanske Dollars til IQD som bevis for Iraqs haylcon økonomisk stabilitet. Men sagen er, at denne sats blev sat af Saddam og blev aldrig handlet åbent på verdensmarkedet. Disse dage, IQD bruges ikke til alle væsentlige transaktioner og det samlede beløb for virksomhed udført gennem Iraks nationalbank svarer til tusindvis af Dollars for at gøre Dinah temmelig ubetydelig. Også, at ICQ handles ikke på FEX marked og kan kun købes lovligt fra Irak.
Alle denne sidebemærkning, teorien virker stadig forudsat Irak kan ordne sig økonomisk på et tidspunkt i fremtiden. Dudes kører disse ‘enestående investeringsmuligheder,’ elsker at citere en bedring af Kuwaits økonomi efter Golfkrigen. Det er dog vigtigt at bemærke, at før krigen Kuwait havde en stabil regering og genereret flere af sine indtægter gennem udenlandske investeringer end olie. Krigen resulterede i dem mister 100 milliarder dollars i investeringer, men trods dette værdien af deres valuta øget takket være en stabil regering, opløsningsmiddel økonomi og intakt infrastruktur. Nu lad os se på moderne dag Irak, som har ingen stabil regering, ringe eller ingen infrastruktur og ingen udenlandsk indkomst ud over sin olie. Irak havde Derudover gik ind i krigen med 125 milliarder USD gæld.
At være en ydmyg hulen boligen bliver, forsøger jeg ikke at foreslå, hvordan du bør eller ikke bør investere dine penge. Jeg tror, at 30 år ned linjen Irak kan sortere sig ud, men i øjeblikket faktum er, at Irak som et land gør færre penge end en britisk fisk og chip shop. Selv hvis du elsker betting på lange skud foreslår jeg du finde ud af så meget som du kan om dette malarkey, så det er godt sted at starte:
Anyway, det er alt for nu. Hvis du kunne lide denne artikel, eller har noget du gerne vil se på DWB du velkommen til at efterlade vil en kommentar og jeg se hvad jeg kan gøre.
Tage det roligt
DWB.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.