Arbejde fra hjemmet–undersøge din ‘Hvorfor’

Som arbejde i hjemmet Moms, taler vi om vores “hvorfor” som en positiv ting. Vores “hvorfor” er vores formål, vores grund, vores muse. Vi henviser til vores ‘Hvorfor’ når vi har brug for inspiration eller motivation til at nå uden for vores tryghedszone, at prøve en lidt sværere, de til at holde ud, selv når det er svært. Vores ‘Hvorfor’ hjælper os til at lykkes.
Jeg i dag spørger “Hvorfor arbejde fra hjemmet” i en lidt anden tone. I dag, jeg er hjemme med en syg hvalp og er op til mine øjne i hvalp brække.
Jeg er ny til denne hvalp ting. Jeg blev advaret op og ned om, hvor meget arbejde en hvalp er, og jeg tænkte, “Jeg har to børn. Hvor hårdt kan en hvalp muligvis være?!” Nå, er en forskel, at Nyfødte babyer er ikke født med hugtænder – i det mindste minen ikke var. Så i mellem skiftende gaze pletter på min strimlet våben (tænderne er skarpe!), og timer af hvalp skole, jeg faldt i kærlighed med denne lodne beast. Han blev føjet til min liste over “Hvorfor”.
Så i dag, hører mens jeg skriver mit arbejde i hjemmet mor nyhedsbrev, i baggrunden jeg min furr-bolden begynder at kaste op – igen. Den tanke, der løb gennem mit sind i første omgang var ikke en lykkelig “hvorfor”. Det var mere som:
* “Hvorfor i verden er jeg hjem til at beskæftige sig med dette, mens min mand får lov til at sidde i en rolig kontor hele dagen?”
* “Hvorfor ikke han beskæftiger sig med oprydning i 8th bunken af yucky ting?”
* “Hvorfor ikke jeg får nogen ro mens jeg arbejder?!”
Efter jeg ryddet op hvalpen, gned hovedet og fik ham ren tæpper, kastede i en anden belastning af vasketøj, og kravlede i seng med min 7 år gamle syge og min 3-årige til at læse historier, havde jeg tid til at samle mine tanker. En lille smule (ok, en masse) af hvalp brække var sikker det værd.
Og senere, når jeg lavede min telefonopkald til min mand at fortælle ham om vores dag, det var den hvalp brække sig jeg fortalte ham om…
Jeg fortalte ham, hvordan vores datter sagde, at hun ønskede at plante nogle gelé bønner til at vokse en jelly bean tree. Og hvordan børnene legede livets spil og jeg overhørte deres regler. De besluttede, at den person, der fik mest forældre ind i bilen vandt. Thats hvorfor jeg blive hjemme.
Og hvis en pelsklædt lille hale starter logrer når jeg går ind i stuen? Nå, det er sikkert en ekstra bonus.
Så, næste gang din varm og kærlig “Hvorfor” bliver til en bøn om hjælp, tage en dyb indånding og tænke på alle minderne du ville mangle–både godt og ikke-så-god, hvis du ikke var et arbejde i hjemmet mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.