Mor Anklages For ‘at være Billige” Efter at have spurgt Forældrene Til Chip-in Til Fest

The Face Of A Sled Dog Sprinkled With Snowflakes

Den Kidwise 16′ trampolin er ikke kun giver en fantastisk trampolin til dine børn, det er en af de bedste heavy duty trampoliner for voksne med sine 450 kg vægt grænse. For eksempel, hårde vintre og somre kan nedbryde skum polstring, og voldsomme storme eller sne kan beskadige sikkerhedsnet. Den Springfree Medium Runde har hele tiden været den eneste trampolin til at passere sikkerhed tests viser ingen større fejl, og få en performance score på 100%. Alle andre trampoliner testet modtaget en performance score på 20% og havde et gennemsnit på 4 store fiaskoer. Helt ærligt, til den pris vi havde forventet bare en gennemsnitlig trampolin, som vi er nødt til at prøve.

Min tommelfingerregel er, at du skal have mindst 5-10 meter afstand på alle sider af trampolinen. De må tage mere plads, end du måske forestiller dig, men hvis du køber en 12 fods model, du har 12 meter hoppende plads, trampolin hvor en traditionel rund 12 fods trampolin du ville have omkring 10 meter af hoppende plads og de to andre fødder ville være springs. Komplet trampolin er 36″ i diameter, mens rådighed hoppe plads er omkring 32″, mere end nok for børn. Kabinettet på denne trampolin er ikke stram nok, og det er efter vores mening alt for at tabe.

vægtgrænsen er 55lbs., nok til et lille barn, men ikke for en voksen! Også, vægt grænse på kun 60 kg, er en smule for lille, især når konkurrenterne tilbyder grænser op til 120 kg. Dette 36″ bouncer er godt polstret i stål med en samlet vægt grænse på 150 lbs (70kg), som er bemærkelsesværdig for den pågældende type af trampolin. Disse dage, trampoliner er blevet stor og er beregnet til en meget mere aktiv form af at hoppe, men de kommer også i forskellige former. Selvfølgelig, disse er kommer til at være mere pebret end det normale, daglige trampoliner, så kun få en, hvis dit barn er en spirende atlet eller i uddannelse. Bounce er kun en mindre, selvfølgelig, og dit barn kan altid hægte sig på styret, der kommer med trampolin.

montering processen er meget enkel og kan gøres på under 20 minutter. 6. Plancher: en Sådan simpel fornøjelse, men en, som mange børn nyder i parken. Med denne trampolin til børnene vil blive begejstret. Super Jumper 6ft Børn Trampolin er produkt, der overraskede os med, det er kvalitet. Super Jumper 6ft trampolin leveres med zink jernramme (72″ i diameter) er polstret med 0,8″ tyk sikkerhed polstring, der er 10″ bred. Alt i alt, 6ft Super Jumper virkelig overrasket os med kvaliteten af de dele (sammenlignet med prisen), og det er trampolin, vi vil anbefale at købe. For det første er en stor pris i forhold til andre muligheder online.