Højeste Cash Paid Surveys-hvordan at finde en

Mange virksomheder er klar til at tilbringe gode penge på at få reel kundens udtalelser, da det sparer dem en masse penge i det lange løb. Det er forbløffende, hvor mange virksomheder bruger oplysningerne fra rundspørge til at generere yderligere indtægter.

Generelt behøver du ikke gøre noget for at begynde at tjene ekstra kontanter. Du skal blot deltage i en eller flere rundspørge programmer. Du bliver nødt til at finde et program og det er relativt let opgave ved hjælp af internettet. Du vil blive bedt om at udfylde et kort spørgeskema – hvad er din alder, køn, uddannelse, job, osv. det tager et par minutter. Derudover kan du forvente din første survey inden for de næste par dage. Efter at have afsluttet det vil du modtage penge med en check, Pay Pal konto eller en bankoverførsel.

Det er godt, hvis du er realistisk om mængden penge du kan tjene ved at udfylde rundspørge. Hver undersøgelse vil bringe dig forskellige indkomst spænder fra $3 og går over $250. Det er godt, hvis du er i stand til at vælge og deltage i de højest betalte spørgeundersøgelser kun. Normalt de er mere tidskrævende og kompliceret, men penge er det værd.

Så hvordan man kan genkende og hvad er fordelen fra det højeste kontant betalt undersøgelser?

En af de højeste kontant betalt undersøgelsen typer er fokusgruppen. Visse beløb for folk med lignende baggrund anmodes om at besvare specifikke spørgsmål. Dette gøres normalt i realtid i en online diskussionsgruppe eller en konference telefonsamtale. Fokusgrupper er en af de øverste betalt undersøgelser. Selv om det kan være mere kompliceret og forpligter, dets indtægter er betydeligt større i forhold til normalt undersøgelser. Det er altid bedst at tilbringe en time og få $250 der fuldfører fire 15 minutters undersøgelser for $10 hver, højre?

Telefon undersøgelser er som regel bedre betalt end papir eller online-undersøgelser. Du kan få udbetalt op til $150 at tage en telefon undersøgelse. Test en ny vare eller tjenesteydelse kan bringe dig $50 – $75, er også blandt de højeste kontant betalt undersøgelser muligheder.

Sådan finder du den højeste kontant betalt undersøgelser?

For at maksimere dine ændringer for at få højeste rundspørge mere registrere ofte du bedre med så mange undersøgelsesfirmaer som muligt. Du kan tjekke rundt og se hvilke tilbyder højeste kontant betalt undersøgelser og tilbud. Mange fora og diskussionsgrupper dedikeret til emnet vil hjælpe dig med at finde de undersøgelsesfirmaer, der tilbyder gode penge. Vær meget forsigtig, men så høje er undertiden bruges som en krog til folk på jagt efter den højeste kontant betalt undersøgelser. Check at du har at gøre med respektabel og troværdig virksomhed at undgå skuffelse. Du kan tjekke dem ud på mange måder. Fora og udføre websøgninger på dem. Hvis du udfører en søgning på nettet på dem. Sørg for at medtage undersøgelser i din nøgle ordsøgning. Dette vil hjælpe dig med at finde anmeldelser.

Du er velkommen til at besøge nogle af min sitesGet betalt For Surveys

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.